In3_Webwinkel_Vakdagen_RIn3_Webwinkel_Vakdagen_Realisatiekwartier_siteealisatiekwartier_site

In3

Webwinkel Vakdagen

Het Realisatiekwartier heeft de klant In3 begeleid in hun eerste beursdeelname. Met als resultaat een mooie, open en toegankelijke stand op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Het standconcept is ontwikkeld op basis van een flyer en de vraag hoe In3 zich het beste kon presenteren op de beurs. Alles wordt 'In3' gepresenteerd; 3 ringen boven de stand, 3 zithoekjes met 3 krukken, 3 hostessen, etc.

 

Op de beurs Webwinkel Vakdagen in Utrecht maakt de bezoeker kennis met In3. In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer.

In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.

In3_Webwinkel_Vakdagen_Realisatiekwartier
In3_Webwinkel_Vakdagen_Realisatiekwartier
In3_Webwinkel_Vakdagen_Realisatiekwartier