Halsang Facilitair Realisatiekwartier Site Header

HALSANG

Perimeter Protection

Het Realisatiekwartier is trots op de eerste samenwerking met HALSANG tijdens Perimeter Protection 2020. Samen met het Realisatiekwartier heeft HALSANG een mooie toegankelijke stand ontworpen en gerealiseerd waar de nieuwste technieken worden geshowd en de hoogwaardige poorten van Halsang worden gepresenteerd. Voor Halsang was dit de allereerste beursdeelname. Het Realisatiekwartier heeft HALSANG hierin mogen begeleiden.

Het Realisatiekwartier heeft bij de beursorganisatie geregeld dat HALSANG gebruik mocht maken van het tussenliggende gangpad, waardoor we de twee stands van samen 192 m2, perfect tot één aansluitend geheel konden maken in het standontwerp. De stand is zó ontwikkeld dat deze herbouwd kan worden in de showroom in Zweden. De eerste beursdeelname van HALSANG was erg succesvol en ze zijn in contact gekomen met veel goede leads .

Perimeter Protection - de tentoonstelling voor perimeter beveiliging & hekwerk. De show voor videobewaking, toegangscontrole, poortsystemen en meer
Ervaar de perfecte interactie tussen mechanische en elektronische componenten bij Perimeter Protection:
De beurs presenteert IT-oplossingen voor geïntegreerde beveiligingssystemen en hekwerken. Perimeter Protection is de enige beurs die zich uitsluitend richt op de beveiliging van buitenterreinen en -faciliteiten.