Geze PolyClose Realisatiekwartier Header

GEZE Benelux

Polyclose

GEZE behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniek, glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek. Op de beurs Polyclose in Gent, België staat GEZE met een mooie en overzichtelijke stand, welke is ontworpen en ontwikkeld voor hergebruik op 3 andere beurzen.

De stand is flexibel en modulair inzetbaar en is daardoor op verschillende standafmetingen te plaatsen. Het Realisatiekwartier heeft met dit standontwerp mede een eigen identiteit gegeven aan GEZE Benelux.

Ook het 'Cockpit Display' (het gebouwbeheersysteem van GEZE) en het deurendisplay (wat op 1,5 m2 een viertal deursystemen moest presenteren) was een ontwerp van Het Realisatiekwartier.

De beurs Polyclose profileert zich inmiddels als het grootste evenement in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat en biedt een overzicht van alle bewegende elementen aan en in de gevel inclusief poorten en hekken. Het aanbod is uitgebreid maar perfect op elkaar afgestemd.