Geze_Facilitair_Realisatiekwartier_site

GEZE

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

GEZE behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniek, glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek. Op de beurs Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht staat GEZE met een mooie en overzichtelijke stand, welke is ontworpen en ontwikkeld voor hergebruik op 3 andere beurzen.

De stand van GEZE is flexibel en modulair inzetbaar en is daardoor op verschillende standafmetingen te plaatsen. Het Realisatiekwartier heeft met dit standontwerp mede een eigen identiteit gegeven aan GEZE Benelux.

Met het GBS GEZE Cockpit levert GEZE comfort, veiligheid en efficiëntie aan gebruikers van gebouwen. Het display is ontworpen door het Realisatiekwartier. 

 

Het deurendisplay (wat op 1,5 m2 een viertal deursystemen moest presenteren) was ook een ontwerp van Het Realisatiekwartier.

Drie dagen lang staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.