Gerflor Facilitair Realisatiekwartier Site

Gerflor floorcoverings

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020

De uitdaging was om Gerflor met een minimaal oppervlakte, maximale exposure te geven op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Door gebruik van de juiste communicatie en de juiste kleuren heeft het Realisatiekwartier samen met Gerflor een open en toegankelijke stand gecreëerd waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloer- en wandoplossingen worden gepresenteerd.

Je vind Gerflor onder andere in de zorg- onderwijs- en sportbranche maar ook voor de industrie en winkelinrichting zijn er specialistische oplossingen. Op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht maakt de bezoeker drie dagen lang kennis met alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Gerflor mag hier natuurlijk niet ontbreken!

Eén plek met totaaloplossingen van vloer én wand. Met het eisen- en wensen pakket van de klant gaat Gerflor aan de slag om de beste producten te selecteren uit het brede assortiment. Dit om vervolgens de uitvoering van het project tot aan de oplevering te begeleiden.